В Україні стартує продаж нового MacBook Air

Ноябрь 23, 2018

В Україні стартує продаж нового MacBook Air

23 листопада на полицях торгових мереж офіційних ресселерів Apple в Україні з’явиться нова модель надтонкого ноутбука культової серії MacBook Air. Про початок продажів оголошує офіційний дистриб’ютор продукції Apple, компанія АСБІС-Україна. З нагоди виходу новинки на вітчизняний ринок у всіх авторизованих реселерів Apple з 23 до 30 листопада діятиме акційна ціна – від 39 999 грн.

Інноваційний MacBook Air 2018 року виробництва важить 1.25 кг та має вражаючий дисплей Retina з діагоналлю 13,3 дюйма. Процесор Intel Core i5 8-ого покоління забезпечує безпрецедентну потужність, а ємний акумулятор – до 12 годин безперервної роботи.

В надсучасний ергономічний MacBook Air вбудовано графічний процесор Intel UHD Graphics 617 та стереодинаміки з об’ємнішим звучанням. Стабільна та комфортна робота з мультимедіа стає можливою завдяки 8 Гб оперативної пам’яті та швидкісному SSD-накопичувачу.

Пристрій з фірмовим футуристичним дизайном обладнано клавіатурою Apple нового покоління та чутливим трекпедом Force Touch. За збереження приватності інформації відповідає датчик Touch ID.

«Всім прихильникам бренду Apple відомо, що MacBook Air стане не лише надійним робочим інструментом на довгі роки, а й найулюбленішою річчю в повсякденному житті. Цілковиту гарантію якості може забезпечити лише офіційна брендова продукція, завезена до України законним шляхом», – зазначив Віталій Мельниченко, генеральний директор АСБІС-Україна.