АСБІС-Україна розширює портфоліо продуктів і рішень від Samsung

Сентябрь 27, 2018

SAMSUNG

АСБІС-Україна розширює портфоліо продуктів і рішень від Samsung

Один із найбільших IT-дистриб'юторів України, компанія АСБІС-Україна, розширює лінійку продуктів і рішень від відомого корейського бренду Samsung.

Раніше АСБІС-Україна фокусувалася на поставках різних видів пам'яті Samsung для зберігання даних. Завдяки поглибленню співпраці вже у вересні асортимент продукції доповнився такими продуктами:

• дисплейними смарт-рішеннями, що дозволяють інтуїтивно створювати привабливий демонстраційний контент і керувати ним (актуально для готелів, торгових центрів, банків, навчальних центрів, диспетчерських);
  • пласкими вигнутими бізнес-моніторами різних технічних характеристик і розмірів (сприяють комфортній роботі протягом тривалого часу, тому що знижують навантаження на зір);
  • електронними фліпчартами, що допомагають перетворювати будь-який простір на meeting room (оптимально для командної роботи, дозволяють робити нотатки, ділитися ними, зберігати для майбутнього опрацювання).

АСБІС-Україна тісно співпрацює з компанією Samsung із 2016 року. За цей час партнери встигли оцінити надійність і високий професіоналізм команди, а також злагодженість роботи логістичних служб.

«Розширення лінійки Samsung, що ми дистрибутуємо - закономірний крок АСБІС-Україна. Для нашої компанії є важливим розвиток портфеля smart-рішень, вони роблять щоденне використання високотехнологічних продуктів більш комфортним і привабливим, - говорить керівник відділу проектної дистрибуції АСБІС-Україна Олег Мельник. - Ми вже декілька років активно поставляємо мультіборди до шкіл України, пропонуємо «розумні» дисплеї ритейлу. Раді, що тепер зможемо надавати споживачам інноваційні та надійні рішення Samsung. Що ще гідно оцінять наші споживачі, так це комплексність рішень, що ми поставляємо, які включають різні товарні категорії та фокусну підтримку В2В проектів».

Ваші запити на обладнання Samsung ви можете надсилати на адресу: samsung@asbis.ua