АСБІС-УКРАЇНА НЕЗАБАРОМ ПРЕДСТАВИТЬ ПРОЦЕСОР ДЕВ’ЯТОГО ПОКОЛІННЯ INTEL CORE I9-9900K

Октябрь 11, 2018

АСБІС-УКРАЇНА незабаром представить українським споживачам процесор дев’того покоління INTEL CORE I9-9900K

АСБІС-Україна, один з найбільших ІТ-дистриб’юторів в Україні, повідомляє про вихід на світовий ринок нового продукту – процесора 9-го покоління Intel Core i9-9900k.

Корпорація Intel представила новинку 8 жовтня 2018 року на публічному заході Fall Desktop Launch Event у Нью-Йорку. Модель має 8 ядер, які можуть виконувати до 16 потоків команд. Базова частота пристрою дорівнює 3,7 ГГц, а новітня технологія Intel Turbo Boost 2.0 дозволяє автоматично підвищувати тактову частоту до 5 ГГц.

Виробник назвав свою новинку «найкращим ігровим процесором у світі». Для демонстрації його потужності безпосередньо на презентації було поставлено рекорд продуктивності: CPU після охолодження рідким азотом зміг успішно функціонувати на частоті 6,9 ГГц при активності всіх 8-ми обчислювальних ядер.

«Прогрес у галузі комп’ютерних ігор йде семимильними кроками, що вимагає від апаратного забезпечення все більших можливостей. Ми як один із найбільших ІТ-дистриб’юторів техніки та рішень не можемо залишити без уваги таку подію, як поява нової революційної розробки від компанії Intel. Вже скоро в нашому асортименті з’явиться готове до замовлень інноваційне обладнання, яке відповідатиме актуальним запитам користувачів цього сегменту. Наша компанія зацікавлена в тому, щоб зробити новинку доступною для якомога ширшого кола споживачів в Україні: як геймерів-аматорів і кіберспортсменів, так і розробників ігор», – прокоментував новину Володимир Юрко, керівник департаменту дистриб’юції АСБІС-Україна.