iPhone XR довершить модельний ряд нових смартфонів Apple

Октябрь 19, 2018

iPhone XR довершить модельний ряд нових смартфонів Apple

Модельний ряд нових смартфонів Apple, вже представлених в Україні з 19 жовтня, довершить iPhone XR. Компанія АСБІС-Україна, офіційний авторизований дистриб'ютор техніки Apple в Україні, оголошує 2 листопада днем початку продажів новинки.

iPhone XR має унікальний дисплей Liquid Retina діагоналлю 6,1 дюйма, виконаний за технологією LCD із високоточною передачею кольорів. Пристрій оснащений інноваційною камерою 12 Мп із режимом «Портрет», функцією «Портретне освітлення» та «Глибина», покращеним ефектом боке. Крім того, iPhone XR вирізняється виключним дизайном: його задня панель виконана зі скла, що дозволяє заряджати пристрій бездротово, а всю передню панель займає екран, заокруглений по кутам з ефектом підсвічування.

В нову модель вбудовано надпотужний процесор нового покоління A12 Bionic із системою Neural Engine, що має функцію машинного навчання у реальному часі. Вдосконалена технологія Face ID дає змогу безпечно розблоковувати iPhone, входити в додатки та оплачувати покупки одним поглядом на екран. Варіативність колірної гами iPhone XRприпаде до смаку всім прихильникам яскравих барвів: до вибору користувачів – червоний, жовтий, білий, кораловий, чорний та блакитний.

Вартість iPhone XR стане відомою 26 жовтня.