ТМ Prestigio виступила технічним спонсором Ukrainian Creative Week

Октябрь 26, 2018

ТМ Prestigio виступила технічним спонсором Ukrainian Creative Week

ТМ Prestigio представила для ознайомлення найцікавіші новинки, за якими стоїть майбутнє на Ukrainian Creative Week

23 жовтня в Арт-резиденції Carbon на ВДНГ стартував Ukrainian Creative Week – масштабна творча платформа для зустрічі та обміну досвідом діячів української дизайнерської та рекламно-комунікаційної сфери. Технічним спонсором заходу виступила ТМ Prestigio.

Технологічні винаходи є базовим робочим інструментом творення для сучасного художника або арт-директора, тому ТМ Prestigio представила для ознайомлення найцікавіші новинки, за якими стоїть майбутнє.

Новий тренд, що вже встиг завоювати популярність в українському бізнесі та освіті, тепер підкорює творчі кола – Prestigio Multiboard. Інтерактивна сенсорна панель дає можливість працювати в дизайнерських програмах на великому екрані, використовуючи не лише мишку, але й руки. ПО Note, інстальоване на Prestigio Multiboard, дозволяє малювати та зберігати графічні файли, створювати ефектні презентації, серфити в інтернеті. З пристроєм може працювати до 4-х чоловік одночасно, тому з ним значно зручніше влаштовувати «мозкові штурми».

На Ukrainian Creative Week вперше представлено абсолютно новий продукт Prestigio – інтерактивне дзеркало. Розробка є мультифункціональним сенсорним екраном із високим ступенем віддзеркалення. За допомогою дотиків до поверхні, крізь яку просвічується цифрове меню, можна користуватися браузером, переглядати аудіовізуальні матеріали та виконувати інші задачі, пов'язані з командною роботою.

Маркетологів, присутніх на заході, безперечно зацікавить такий перспективний для ритейл-індустрії продукт, як цифрові шелфтокери Prestigio. Фахівці нашої компанії демонструють гостям можливості пристрою, який може використовуватися як динамічний рекламний носій на полицях, що паралельно привертає увагу до товарів, розміщених у «сліпих зонах».

АСБІС-Україна запрошує всіх бажаючих з 23 по 26 жовтня відвідати Ukrainian Creative Week – локальну подію, що концентрує останні тенденції в світі творчих інновацій. Усім зацікавленим гостям представиться можливість протестувати мультимедійні можливості пристроїв Prestigio на предмет зручності та відповідності своїм потребам.

Дізнатися більше: http://creative-week.com.ua/