Дві нові вдосконалені моделі SSD-накопичувачів від SAMSUNG

Февраль 14, 2019

ASBIS, Samsung, SSD, SSD 860 QVO та 970 EVO Plus

Дві нові вдосконалені моделі SSD-накопичувачів від SAMSUNG

Samsung Electronics продовжує розширювати та вдосконалювати асортимент SSD-накопичувачів. Нещодавно компанія презентувала дві нові споживчі моделі із покращеними характеристиками: SSD 860 QVO та 970 EVO Plus.

Твердотільний накопичувач 860 QVO (Quality and Value Optimized), завдяки новітній технології флеш-пам'яті від Samsung типу 4-bit MLC NAND, пропонує нечуване досі співвідношення ціна/обсяг разом із високою швидкістю роботи (550/520 МБ/с) та вражаючим ресурсом до 1440 TBW. Накопичувач 860 QVO випускається у типорозмірі 2,5 дюйма та в трьох ємнісних модифікаціях – 1 ТБ, 2 ТБ та 4 ТБ.

SSD-диск 970 EVO Plus є оновленням лінійки 970 EVO. Оптимізація моделі дала цілковито новий рівень швидкості: надзвичайні 3500/3300 МБ/с, що на 53% випереджають можливості 970 EVO. До вибору користувача – варіанти ємності 2 ТБ, 1 ТБ, 500 ГБ та 250 ГБ у компактному форм-факторі M.2.

Для отримання детальнішої інформації відвідайте розділ Samsung Newsroom на офіційному сайті: www.samsung.com/ua/aboutsamsung

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Samsung Electronics Co., Ltd. втілює в життя передові ідеї та впроваджує передові технології, надихаючи людей і формуючи майбутнє споживчого ринку в світі смартфонів, телевізорів, пристроїв, що носять із собою, планшетів, побутових приладів, медичних пристроїв, мережевих систем, рішень пам’яті, напівпровідників, ливарного виробництва та світлодіодних рішень.